Βίντεο Lewi

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 62 total)
  • Author
    Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε μεγαλη εντύπωση το γεγονός ότι η μάζα δεν επηρεάζει την περίοδο. Επίσης, μου αρέσει το πως κάνει το μάθημα ο καθηγητής επειδή κρατάει τους μαθητές συγκεντρωμένους.
    Λία Κουτρούκη Γ1

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που διδάσκει ο καθηγητής , κάνει το μάθημα πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον έτσι οι μαθητές προσέχουν πιο
    πολύ .
    Τζέσυ χοτζάι .

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση πως ο καθηγητής προσεγγίζει τους μαθητές του με ένα τρόπο που τον προσέχουν με απόλυτη προσήλωση. Επίσης με εντυπωσίασε το γεγονός ότι η περίοδος δεν επηρεάζεται από την μάζα

Νικόλας Βεργακης Γ1

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση που η ταλάντωση του εκκρεμούς δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη μάζα του καθηγητή και η περίοδος παρέμεινε η ίδια. Κιαγιαδακη Κατερίνα Γ1

Guest_101 User_101
    Participant

Μου άρεσε ότι, έδειξε στους μαθητές του πρώτα την θεωρία και μετά έκανε το πείραμα αποδεικνύοντας ότι δίδαξε νωρίτερα.
    Παυλάκου Χριστίνα

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που δίδαξε το μάθημα.Πρωιμος Γιαννης

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο καθηγητής έκανε το μάθημα με τρόπο που να αρέσει σε όλους και ότι με τον πιο αστείο τρόπο

Guest_101 User_101
    Participant

Παρατήρησα ότι η γωνία εκτροπής δεν επηρεάζει το χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μια ταλάντωση. Εδώ εξετασαμε δύο γωνίες, των πέντε και των δέκα μοιρών.
    Ευαγγελία δουλαβεράκη γ1

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση πώς ανεξαρτήτως της μάζας,
    αν διατηρήσεις τον ίδιο αριθμό ταλαντώσεων σε δύο σώματα, ο χρόνος που θα προκύψει θα είναι ο ίδιος
    Σοφηλία Γιαΐτση

Guest_101 User_101
    Participant

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο ίδιος ο καθηγητής έγινε το βαρίδιο του πειράματος του, αντί από το να φέρει κι άλλα βαρίδια.

Άνκυ Εικοσιπεντάκη.

Guest_101 User_101
    Participant

Όπως παρακολουθήσαμε στο βίντεο, η περίοδος είναι ανεξάρτητη από τη μάζα που κρεμάσαμε στο εκκρεμές. Στο συγκεκριμένο βίντεο βάλαμε την μπάλα μόνη της και μετά ανέβηκε ο κ λεβις πάνω στη μπάλα .
    Φραγκιουδακης Δημήτρης γ1

Guest_101 User_101
    Participant

Σε αυτό το βίντεο μου έκανε εντύπωση ότι η μάζα δεν επειρεαζει τον χρόνο μίας περιόδου. Δημήτρης Πετράκης

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση το ότι ο καθηγητής,με έναν συναρπαστικό τρόπο μαθαίνει στους μαθητές του ότι η μάζα δεν επηρεάζει την περίοδο του εκκρεμούς.Εμμανουέλα Σταυρουλάκη Γ´1

Guest_101 User_101
    Participant

Μετά απο αυτό το βίντεο κατάλαβα πως η περίοδος δεν εξαρτάται από τη μάζα. Ακόμα το μάθημα γινόταν με ηρεμία και οι μαθητές ήταν προσηλωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του πειράματος.

Μιχάλης Δράγασης Γ’1

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο καθηγητής έκανε το μάθημα με τρόπο που να αρέσει σε όλους και ότι με τον πιο αστείο τρόπο. Αντώνης καμηλάκης

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 62 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.