Μου έκανε μεγαλη εντύπωση το γεγονός ότι η μάζα δεν επηρεάζει την περίοδο. Επίσης, μου αρέσει το πως κάνει το μάθημα ο καθηγητής επειδή κρατάει τους μαθητές συγκεντρωμένους.
Λία Κουτρούκη Γ1
Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που διδάσκει ο καθηγητής , κάνει το μάθημα πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον έτσι οι μαθητές προσέχουν πιο
πολύ .
Τζέσυ χοτζάι .
Μου έκανε εντύπωση πως ο καθηγητής προσεγγίζει τους μαθητές του με ένα τρόπο που τον προσέχουν με απόλυτη προσήλωση. Επίσης με εντυπωσίασε το γεγονός ότι η περίοδος δεν επηρεάζεται από την μάζα
Μου έκανε εντύπωση που η ταλάντωση του εκκρεμούς δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη μάζα του καθηγητή και η περίοδος παρέμεινε η ίδια. Κιαγιαδακη Κατερίνα Γ1
Παρατήρησα ότι η γωνία εκτροπής δεν επηρεάζει το χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μια ταλάντωση. Εδώ εξετασαμε δύο γωνίες, των πέντε και των δέκα μοιρών.
Ευαγγελία δουλαβεράκη γ1
Μου έκανε εντύπωση πώς ανεξαρτήτως της μάζας,
αν διατηρήσεις τον ίδιο αριθμό ταλαντώσεων σε δύο σώματα, ο χρόνος που θα προκύψει θα είναι ο ίδιος
Σοφηλία Γιαΐτση
Όπως παρακολουθήσαμε στο βίντεο, η περίοδος είναι ανεξάρτητη από τη μάζα που κρεμάσαμε στο εκκρεμές. Στο συγκεκριμένο βίντεο βάλαμε την μπάλα μόνη της και μετά ανέβηκε ο κ λεβις πάνω στη μπάλα .
Φραγκιουδακης Δημήτρης γ1
Μου έκανε εντύπωση το ότι ο καθηγητής,με έναν συναρπαστικό τρόπο μαθαίνει στους μαθητές του ότι η μάζα δεν επηρεάζει την περίοδο του εκκρεμούς.Εμμανουέλα Σταυρουλάκη Γ´1
Μετά απο αυτό το βίντεο κατάλαβα πως η περίοδος δεν εξαρτάται από τη μάζα. Ακόμα το μάθημα γινόταν με ηρεμία και οι μαθητές ήταν προσηλωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του πειράματος.