Βίντεο Lewi

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 62 total)
  • Author
    Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση πως το εκκρεμές δεν άλλαξε περίοδο, όταν ανέβηκε ο καθηγητής πάνω. Μαρκουλάκη Δήμητρα Γ2

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση ότι η μάζα δεν επηρεάζει καθόλου την περίοδο καθώς και ούτε το πείραμα που συμμετείχε ο καθηγητής .Θεοδώρα Κωνσταντουδακη Γ2

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που ο καθηγητής δίδαξε το μάθημα αλλά και το γεγονός πως η μάζα δεν επηρεάζει την περίοδο του εκκρεμούς. Ηλιάκης Κωνσταντίνος.

Guest_101 User_101
    Participant

Με εντυπωσίασε που η ταχύτητα του εκκρεμούς δεν αλλαζει, παρόλο που η μάζα του είναι διαφορετική. Επίσης, εντυπωσιακός τρόπος μαθήματος. Χατζηδάκης Νίκος Γ2

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση πως η μάζα δεν επηρεάζει την περίοδο.
    Νικακης Κωνσταντίνος

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση πως δεν έσπασε το σχοινί.Εμμανουέλα Παπαδοπούλου Γ2

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση το πώς διδάσκει το μάθημα ο καθηγητής αλλά και τι γεγονός ότι η μάζα δεν επηρεάζει την περίοδος του εκκρεμούς. Νεφέλη Χατζηπαράσχου Γ2

Guest_101 User_101
    Participant

Με εντυπωσίασε που παρόλο που αυξήθηκε το βάρος της μπάλας δεν άλλαξε η ταχύτητα του. Αρζηλ Γαττας Γ2

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ο καθηγητής κατάφερε να αποδείξει στους φοιτητές του πως η μάζα δεν επηρεάζει καθόλου την περίοδο (ταλάντωση) του εκκρεμούς αλλά μένει σταθερή ακόμα και όταν ανέβηκε ο ίδιος στο εκκρεμές και έκανε 10 ταλαντώσεις αποδεικνύοντας ότι το πείραμα του levi δουλεύει
    Κατερίνα Τσεκούρα

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση το πώς διδάσκει το μάθημα ο καθηγητής αλλά και το γεγονός ότι η μάζα δεν επηρεάζει την περίοδο του εκκρεμούς.
    Αθανασία Κίνα

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση ότι με οτιδήποτε κλίση αφήσουμε το εκκρεμές θα έχει την ίδια περίοδο.
    Κορασσοειδης

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση ότι η μάζα δεν επηρέασε καθόλου την περίοδο της ταλάντωσης.Αντωνης Κουνδουρακης Γ2

Guest_101 User_101
    Participant

Μου έκανε εντύπωση ότι η περιοδοσ του εκκρεμούς δεν εξαρτάται από τη μάζα.Κωνσταντινα ζουραρακη

Guest_101 User_101
    Participant

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο βίντεο είναι ότι δεν έχει σημασία η μάζα του σώματος που ταλαντώνεται αλλά μόνο το μήκος του σκοινιού από το οποίο κρέμεται, γιατί πριν δω αυτό το βίντεο θα περίμενα ότι αν η μάζα του σώματος αυξηθεί θα μειωνόταν ο χρόνος της ταλάντωσης ενώ στο πείραμα μένει ίσος
    Βιδάλακης Δημήτρης

Guest_101 User_101
    Participant

Στο βίντεο του Lewi παρατηρώ ότι η μάζα της σφαίρας δεν επηρεάζει τον χρόνο που κάνει για να αποτελέσει τις ίδιες ταλαντώσεις με λιγότερη μάζα. Παρόλο που ανέβηκε πάνω από της έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με πριν που δεν ήταν πάνω της.
    Γιώργος Ελευθερόπουλος Γ2

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 62 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.